Ізраїльський бандаж Rhino RESCUE (компресійний, з аплікатором для тиску) 4 дюйми (10 см), вакуумний, стерильний, ДВОШАРОВИЙ

Rhino RESCUE
300,00
грн.
400,00
грн.
ТАКТИЧНА КОМПРЕСІЙНА ПОВ'ЯЗКА ВИСОКОЇ ЕЛАСТИЧНОСТІ COMBAT

Ідеальне рішення для невідкладної допомоги, коли кожна секунда на рахунку. 10см ширина, довга пов’язка для ifak, ізраїльська бойова пов’язка з неклейкою пов’язкою та аплікатором, що тисне. Використовується для зупинки кровотечі з ран, спричинених травматичними ушкодженнями, у невідкладних ситуаціях на догоспітальному етапі. Надайте невідкладну медичну допомогу для зупинки травматичної кровотечі ефективно за допомогою цього перевіреного в бойових діях засобу першої допомоги.

ЕФЕКТИВНА БАГАТОШАРОВА ТЕХНОЛОГІЯ

По-перше, широка довга компресійна пов’язка типу ifak, шириною 4 дюйми, складається з двох перев’язок.
По-друге, ви можете розірвати пов’язки на дві частини для заміни або іншого використання, якщо вам це потрібно.
По-третє, шов компресійної пов’язки ifak має індивідуальну пов’язку, готовий до використання людьми в будь-який час. Швидко зупинить кровотечу за допомогою цієї міцної, легкої неадгезивної пов’язки, що тисне. Цей інноваційний пристрій для надання першої допомоги складається з 3 шарів з первинною та додатковою пов’язками, аплікатором для тиску, а також надійним закриттям для фіксації пов’язки на місці. Забезпечує миттєвий прямий тиск і додатково обмежує кровотік. Настільки простий у використанні, що його можна накласти лише однією рукою для самостійного накладання, якщо це необхідно.

СТЕРИЛЬНІСТЬ

Індивідуальні вакуумні пакети гарантують стерильність і безпеку. Компактний і портативний пакет легко безпечно зберігати в рюкзаку, аптечці, медичній сумці для травм, автомобілі тощо.

ЗАВЖДИ БУДЬТЕ ГОТОВІ

Це розумна ідея, мати компресійні пов’язки для запобігання кровотечі в кожному домі, на підприємстві, в автомобілі, на автофургоні/човні, в аптечці першої допомоги, наборі для підготовки до шторму, наборі для полювання чи кемпінгу тощо. Розроблено для професіоналів і непрофесіоналів, щоб забезпечити ефективне, багатофункціональне лікування в момент гострої необхідності. Об’єднані в зручний єдиний блок для зручного зберігання та швидкого лікування.

Цей опис я взяв на оригінальному сайті та переклав на солов'їну як міг, вибачайте. Бондаж дійсно гідний.