ОНОВЛЕНИЙ бинт для тампонування (тампонади) Rhino RESCUE Sterile Compressed Gauze

Rhino RESCUE
140,00
грн.
160,00
грн.
Це оновлена версія (серпень 2023) компактного пресованого рулона зі стерильної високоякісної бавовняної марлі, в якій використовується унікальне переплетення вигинів, яке відмінно вбирає вологу.

Цей бинт для тампонування (яке деякі називають “тампонада”) виготовлений на 100% із бавовни (мммммм, як звучить) та має найефективніший рівень поглинання рідини, стерильний та готовий до використання.

Оновлений бинт для тампонади Rhino RESCUE Sterile Compressed Gauze - це компактний пресований рулон зі стерильної високоякісної бавовняної марлі, в якій використовується унікальне переплетення вигинів, яке відмінно вбирає вологу. Бинт призначений для зупинки критичних та звичайних кровотеч та для перев'язки ран.

Цей бинт відрізняється вакуумною герметичною упаковкою, яка представляє собою контейнер з легко відкривающимися надрізами. Надзвичайно компактний обсяг зберігання збільшується при розтині, щоб охопити великі ділянки рани. Стисла марля є необхідним елементом будь-якого медичного набору і може використовуватися, як кровоспинний засіб, так і у вигляді компресійної пов'язки.

Rhino RESCUE Sterile Compressed Gauze може використовується в якості підтримуючої марлі для гемостатичних засобів у поєднанні із будь-якою компресійною пов'язкою для контролю кровотечі. Також можна використовувати для зупинки кровотечі разом із компресійною пов'язкою, а також використовувати як підкладку для кровоспинних пов'язок або для перев'язки невеликих ран.

Характеристики:
  • нова упаковка із зручним розташуванням першого шару бинта;
  • компактні розміри упаковки, що дозволяє її мати у індивідуальній аптечці;
  • згорнута марля ідеально підходить для перев'язки і обробки ран;
  • довгий термін зберігання у запакованому вигляді до 5 років;

Розміри:
  • у складеному вигляді - 13 * 9 * 2см.
  • у розкладеному вигляді - 11,43см * 3,75м.
Придатний до: 01.2028
Вага: 40г
Країна виробник: Китай
Колір: білий